Scoala de soferi Bucuresti,scoli de soferi,scoli soferi,scoala soferi,Bucuresti,sector 4,PiataSudului,Big Berceni

 Scoala de soferi sector 4 Bucuresti

AutoDiana

 vine in intampinarea dorintelor dumneavoastra, printr-un inalt profesionalism, menit sa satisfaca cerintele si celor mai exigenti cursanti.

Profesorii de legislatie rutiera sunt dintre cei mai experimentati si sunt autorizati de Autoritatea Rutiera Romana.
Instructorii auto care va vor invata si evalua sunt foarte bine pregatiti, selectati cu mare atentie, si veti avea tot sprjinul lor pentru invatarea si aprofundarea cat mai temeinica a toturor cunostintelor necesare pentru obtinerea permisului de conducere mult dorit.
Scoala de Soferi AutoDiana ofera servicii profesionale de scolarizare teoretica si practica pentru obtinerea permisului de conducere categoria B,cursuri de Legislatie Rutiera,ore suplimentare de conducere si pune la dispozitia cursantului:

-o baza materiala in conformitate cu noile Norme Europene ;
- softuri specializate pentru simulare chestionar examen si conducere pe calculator;
-personal calificat pentru fiecare disciplina in parte;

-autovehiculul de scoala dar si instructorul auto cu care a efectuat cursurile ,pentru examenul cu politia;

Scoala de soferi pune la dispozitia d-voastra autovehiculele agreeate de R.A.R. , in permanenta curate si bine ingrijite, mereu intr-o perfecta stare de functionare, oferind astfel tot confortul de care aveti nevoie.

Scoala de soferi dispune de sediu propriu,dotat cu o baza materiala in conformitate cu noile Reglementari impuse de Uniurea Europeana,este agreat si autorizat de A.R.R..

inapoi la scoala de soferi